Episodul 1 din crearea unei teme wordpress
Pentru a dezvolta o temă WordPress și pentru a parcurge acest tutorial, ai nevoie de o bună înțelegere a limbajelor de mark-up HTML și CSS și de o înțelegere minimă a limbajului de programare PHP. Limbajele de scripting precum JavaScript sunt opționale, dar deseori necesare. Pe lângă acestea, o înțelegere completă a platformei WordPress este absolut necesară. Înainte de a începe tutorialul trebuie să cunoști tot ce poți face cu platforma.
Episodul 2 din crearea unei teme wordpress
Ca să rezulte o temă WordPress funcțională, trebuie să începem prin codarea fișierelor necesare. Fișierul style.css necesită un set de comentarii CSS la începutul fișierului care stabilesc numele, slug-ul, descrierea, autorul, tag-urile sau versiunea temei.
Episodul 3 din crearea unei teme wordpress
Vă invit să ne uităm din nou peste fișierele necesare afișării conținutului. Ca să afișăm toate tipurile de conținut corect, avem nevoie de single.php, page.php, archive.php, search.php, index.php și comments.php.
25 de elemente esenţiale de care e bine să ţii cont atunci când îţi (re)construieşti siteul
Atunci când îi ceri unei firme de web-design să-ţi facă un site nou sau să-ţi refacă siteul existent, ar trebui să ştii în primul rând cum să evaluezi rezultatul final, pe baza unor criterii obiective, ca să fii sigur că rezultatul final este un site cu care poţi să atragi clienţi noi.
Cum folosim Google Webmaster Tools pentru SEO?
Pentru a avea un control relativ asupra situației, avem nevoie chiar de „armele” pe care ni le pune în mâini însuși motorul de căutare: un cont de Google Webmaster Tools și unul de Google Analytics. Mă rog, un singur cont e suficient, dar ambele servicii trebuiesc setate pentru site-urile pentru care lucrăm.
Tutorial Gmail – opţiuni şi extensii utile
E-mail-ul rămâne cea mai folosită platformă de comunicare profesională, în fiecare zi fiind trimise peste 205 de miliarde de e-mail-uri. Multe lucruri depind de felul în care îți gestionezi corespondența online și aici venim în ajutorul tău cu un tutorial Gmail.
Cât costă să fii online și de ce? – Andrei Cismaru
Facebook costă. Dacă vrei să îl folosești pentru altceva decât pentru profilul personal și chating, te costă. Mesajele tale, de pe pagină, sunt afișate organic ( adică gratuit) pe baza unui algoritm. Care algoritm afișează organic mesajul tău la doar vreo 6% din oamenii care ți-au dat like.
Cam atât cu recomandările pentru astăzi şi :
Până la o nouă repriză de zapping blogosferic vă doresc lectură plăcută !
Da-ti cu parerea Anulează răspunsul